За останні кілька місяців в Україні почастішали скарги військових із різних підрозділів ЗСУ на послуги та сервіс різних банків. Буває, що зарплата не приходить у призначений термін, а буває й так, що ніхто не хоче звертати увагу на величезні відсотки, які банки мають списувати військовим.

Однак цього разу український військовослужбовець заявив, що з його рахунку в банку "Південний" щоразу пропадає по 8 гривень, і українець не може зрозуміти, за що і куди йдуть ці гроші, адже на комісію, як це роблять у "ПриватБанку", цей " переклад " зовсім не схожий.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта банку "Південний" на економічному порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

Банк "Південний", скріншот: YouTube

"Говорять одне на гарячій лінії, а роблять інше. Військових не поважають, кидають трубку, не хочуть спілкуватися та розбиратися в проблемі. Знімають гроші по 8 гр за кожне зняття, кажуть, закон змінився. Була зарплатна картка і раптом стала у них для виплат.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Якщо кажуть, Ви військовий маємо спеціальний рахунок робити. Пояснював, що немає можливості, знаходжуся далеко і не завжди можу зняти готівку. Але ні, банк сам вирішує, як йому краще. Не раджу цей банк нікому. Коли вже закриють цей приватний банк?", - поділився своїм враженням від роботи з банком український військовий.

З деталями скарги можна ознайомитись у скріншоті повідомлення українського військового:

Відгук невдоволеного клієнта, скріншот: Banki.ua

Нагадаємо, військовий стан не врятує: яка розплата чекає за прострочений кредит.

Раніше повідомлялося, щодня мінус 15 грн.: абоненти Lifecell замість швидкого інтернету обзаводяться боргами.

Також, не дадуть кредиту, якщо не заплатив за комуналку: українці залишаться без нових iPhone.