Українка розповіла про незвичайний збій у банкоматі ПриватБанку. Вона знімала кошти, і пристрій їх видав, але розрахував суму неправильно. У результаті 600 гривень було втрачено. Про це вона розповіла у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Жінка розповіла, що знімала готівку через банкомат ПриватБанку, але пристрій видав на 600 гривень менше. Вона звернулася на підтримку, де в неї прийняли заявку та пообіцяли повернути гроші.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Знімала батьківські кошти за зошити для другого класу, 10 000,00 грн. Банкомат видав купюри номіналом по 500,00 грн та 200,00 грн. Усього видав 6000 грн. купюрами по 500 грн. та 3400 грн. купюрами по 200, не давши при видачі 600,00 грн. При зверненні до операторів на номер 3700 вони не мали здивування, прийняли заяву", - поділилася українка.

ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

За словами постраждалої, незабаром їй надійшло повідомлення, що збою в роботі банкомата не виявлено і у поверненні коштів відмовлено. У результаті вона подала ще одну заявку, щоб повернути "вкрадені" банкоматом кошти.

"Сьогодні об 11:50 надійшло повідомлення до Привату 24, що на повернення 600,00 грн не виявлено збою і змушені відмовити у поверненні", - зазначила жінка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк влаштував українцю "квест" на виживання, залишивши його без частини зарплати: "Весь аванс..."

Також наш портал інформував, з доларами почнеться справжній квест: ПриватБанк видає непридатні купюри, які підлягають інкасо.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, клієнтка Ощадбанку вважає, що банк обманює людей за кордоном: гроші з картки зняли без її згоди.