Починаючи з 1 червня 2023 р. державний "ПриватБанк" планує підвищити вартість деяких тарифних пакетів для фізичних осіб-підприємців (ФОП) та підприємств.

Зміна тарифів є наслідком зміни ринкової ситуації та запровадження відповідної комісії до загальнодержавної системи електронних платежів. Пройшло вже два роки, і це перше підвищення тарифів.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Наприклад, тариф "Бізнес Старт", у рамках нововведень, зросте до 150 гривень на місяць для підприємців і до 225 гривень для юридичних осіб, тобто на 25 гривень вище, ніж раніше.

5 гривень коштуватиме комісія за перекази в інші банки, за сумою переказу від 100 тисяч гривень вона збільшується на 10 гривень, додатково. Хоча не варто забувати і про стандартну комісію за будь-які валютні операції, яка становить 0,2% від суми угоди.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Щодо "базового" тарифу, його також торкнуться зміни — комісія за перекази в інші банки у розмірі 10 гривень за операцію та додатково 10 гривень, якщо сума переказу становитиме 100 тисяч гривень і більше. Стандартна комісія за валютні операції становитиме 0,3% від суми угоди.

"Бізнес Комфорт" — комісія за перекази в інші банки, включаючи регулярні платежі, зросте до 3 гривень, а за сумою переказу від 100 тисяч гривень додатково стягуватиметься 10 гривень. Стандартна комісія за валютні операції становить у половину менше, ніж у "базовому" тарифі — 0,15% від суми угоди.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

А ось "Бізнес PRO" зміниться з мінімальними витратами для клієнтів — лише 1 гривня комісії, а за валютних операцій — 0,1% суми угоди.

Нагадаємо, зняти гроші з картки буде неможливо: ПриватБанк запроваджує важливе оновлення з 1 червня

Як повідомляв "Знай.ua", це така допомога ЗСУ? В українських військових з банківських карток постійно знімають по 8 гривень

Знай.ua писав, українці скаржаться на незвичайний збій у банкоматах ПриватБанку : грошей можна недорахувати