Українці запідозрили, що масові відключення електроенергії 30 травня могли бути шантажем із боку ДТЕК перед підвищенням тарифів. Про це свідчать коментарі користувачів соціальної мережі Twitter.

Напередодні рішення про підвищення тарифів на електроенергію Україною прокотилася хвиля відключень світла. При цьому дефіциту потужностей не було, а сам інцидент мають намір розслідувати спецкомісією.
Електроенергія Фото: скрін youtube
"Відключення світла в Україні сьогодні – це інцидент, який розслідуватиметься спецкомісією. Жодного дефіциту потужностей до моменту цих відключень не було. Безпосередні причини поки невідомі. Це інцидент, який охопив більшу частину країни", - написав користувач мережі під ніком Mar:A.

Відключення електроенергії. Фото: скрін twitter

Українці запідозрили недобре і припустили, що такі події могли бути свідомим шантажем з боку ДТЕК, щоб люди менше критикували зростання тарифу.
"Звичайний шантаж від монополіста. Давайте гроші, або вимкну світло!", "Це щоб булки не розслабляли. Знали, хто господар і покірно очікували підвищення цін", "Дивно якось збіглося масове відключення електроенергії по всій країні з моменту розгляду можливості підвищення тарифів. Чи не було це шантажом з боку ДТЕК?", "Це спосіб олігархів, які привласнили собі енергетику натиснути на Україну та українців", - написали користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, відключення світла по всій Україні: ДТЕК пояснили ситуацію.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Також наш портал інформував, в Україні підвищують тарифи на розподіл світла: влітку сім'ям доведеться віддати останнє.

Крім того, ми писали, "Або давайте гроші, чи не чіпайте вугілля": Корольчук розповів, як ДТЕК Ахметова хоче заробити влітку.