З 6 червня "Київстар" оголосив про закриття дев'яти найпопулярніших тарифних планів.

Йдеться про лінійку тарифів "Київстар ТБ". На сайті мобільного оператора повідомляється про закриття архівних ТВ-пакетів для абонентів цієї лінійки.

"Київстар", скріншот: YouTube

Абоненти Київстар, які використовують перераховані вище ТБ-пакети, будуть переведені на Київстар ТБ Преміум HD. Вони отримають доступ до 320+ телеканалів та відеобібліотеки з більш ніж 20 000 фільмів та серіалів. Також їм буде підключено знижку 40% на плату за ТВ-пакет на строк до 31.12.2023.

Вартість пакета Преміум HD до кінця 2023 року складе всього 120 грн/міс (денна плата — 7 грн), далі плата буде стандартною — 200 грн/міс (денна плата — 10 грн).

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Київстар, скріншот: YouTube

Щоб підключити тариф Київстар ТВ Преміум HD, потрібно набрати короткий номер *461#, або зайти в мобільний додаток "Мій Київстар".

Оплата за тарифом відбувається щомісяця 1 числа. Якщо абоненти не встигають вчасно поповнити рахунок, Київстар може надати їм 7 днів безкоштовного користування, а після поповнення зняти гроші за ці дні. Ця послуга називається "Тиждень довіри".

Нагадаємо, ми писали, що інстаблогерки з Кременчука заманюють людей у нову фінансову піраміду: залучили тисячі "інвесторів".

Як повідомляв "Знай.ua", українці обурилася відсутністю зв'язку від "Київстару": "Безсовісні, неможливо поговорити".

Також "Знай.ua" інформував, Vodafone запропонував українцям знижку 50%, але довелося платити вдвічі більше.