Українець заявив нібито Vodafone бере плату за заміну сім-картки, яка має проводитись безкоштовно. Про це він розповів у коментарях під публікацією на офіційній сторінці мобільного оператора у facebook.

Українець поскаржився, що в одному із фірмових магазинів Vodafone зажадали заплатити за заміну сім-картки майже 200 гривень.

Vodafone, скріншот: YouTube

" Підкажіть за що ви берете 199 грн. зі своїх абонентів за заміну сім карток у фірмових салонах зв'язку? За дзвінок вашого співробітника вашому співробітнику? Літній людині важко це зробити самостійно, а ви тупо здираєте гроші і ставите у безвихідь", - зазначив він.

Чоловік зазначив, що обурений таким ставленням до клієнтів, яким і так доводиться щомісяця платити чималі гроші за зв'язок.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Vodafone, скріншот: YouTube

Я ще розумію, коли саму сімку купуєш, і це занадто, клієнти вам і так щомісяця за послуги платять, мали б совість... Але це не про вас. Ще й коментарі видаляєте. Чесно, я був кращої думки про вашу компанію … ”, – обурився українець.

У Vodafone відреагували на скаргу, заявивши, що заміна сім-картки проводиться абсолютно безкоштовно. У компанії пообіцяли розібратися у ситуації.

Скарга на Vodafone. Фото: скріншот facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Так і має бути": Vodafone запропонував українцям знижку 50%, але довелося платити вдвічі більше.

Також наш портал інформував, абоненти Vodafone отримують десятки дзвінків із невідомих номерів, люди не можуть додзвонитися близьким: "Їх не хвилює".

Крім того, ми писали, "Пробиває дно за дном": абоненти Vodafone скаржаться на завищені тарифи та поганий зв'язок навіть у містах.