Поки в Україні триває повномасштабна війна, у містах діє комендантська година для безпеки населення. У цей період суворо заборонено розгулювати вулицями, проте для деяких закон не писаний, як кажуть, а саме – для столичних чиновників.

Журналісти "Української правди" провели розслідування, в результаті якого з'ясували, що різні представники влади відвідують дорогі ресторани у Києві під час комендантської години. Вони особисто виїхали на місце, щоб переконатися в цьому.

Так, вночі центральні входи закладів закриваються, але чиновники потрапляють до них через чорне, щоб їх ніхто не побачив. Проте ближче до комендантської години, простий народ слухняно залишає ресторани.

На відео видно і дорогі іномарки, і навіть обличчя порушників комендантської години – директора департаменту культурної спадщини КМДА Олександра Нікоряка, київського забудовника Артура Мхітаряна та заступника генерального прокурора Ігоря Мустеця. За інформацією, у ресторані вони відзначали день народження дружини одного із чиновників.

Мхітарян, скріншот

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Нікоряк, скріншот

"Як виявилося, заклади не просто працюють вночі, а їх навіть відвідують забудовники, правоохоронці та київські чиновники, які мають слідкувати за дотриманням комендантського часу", - йдеться у матеріалі УП.

Фігуранти розслідування поки що не коментували цей випадок, але він явно не залишиться поза увагою.

Нагадаємо, після перекладання провини Кличко вирішив оглянути укриття: "Був зайнятий схематозами"