20 червня внаслідок аномальної зливи у Києві стався неймовірний потоп. Під водою опинилися елітні авто, вулиці та підвали, а люди боялись грому і блискавки.

Коли мешканці столиці побачили жахливу картину наслідків дощу, а частина з них навіть зазнала збитків, виникло логічне питання – чому влада не може вирішити проблему перехоплення та перерозподілу води, а також чищення каналізації.

Віталій Кличко. Фото кадр з Youtube

Зокрема, таку пред'яву було адресовано меру Києва Віталію Кличку, про що говорять масові скарги користувачів Twitter. Активіст та військовий Олег Симороз пожартував, що це чергова "змова" проти чиновника, і в затопленні міста потрібно звинувачувати саме дощ.

"І чому дощ пішов саме сьогодні? Вам не здається це дивним? Очевидно, що чергове брудне замовлення проти нашого "європейського господарника", - пише військовий.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Скріншот із Twitter

Його думки підхопили інші користувачі та відважили пару жартів у відповідь, проте киян дійсно турбує те, що Кличко за стільки років не зміг вирішити проблему зі зливом дощової води.

"Це замовлення, спеціально домовилися з хмарами, щоб ті затопили місто", " Тайна світова змова як завжди! Чьортови іллюминаті! Як вони можуть дискридетувати божого помазанника, який нічого і николи не робив!?" - пишуть користувачі.

Скріншот із Twitter

Скріншот із Twitter

Також один із користувачів зазначив, що багато хто знає про реальні причини регулярних затоплень, серед яких те, що місто стоїть на пагорбах і вода тече зверху вниз, а з кожним роком частота опадів зменшується і обсяг зростає, але воду можна затримувати.

"КМДА - тупа застаріла корумпована лажа", - сказав він.

Скріншот із Twitter

Нагадаємо, Київ пограбували на сотні мільйонів під час будівництва мосту: підозру отримали нові учасники схеми