Негативна подія з тривалим ефектом - це початок ретроградного руху Венери, яка розгорнеться 23 числа.

Це означає, що наприкінці липня ми матимемо менше сил і енергії. З добрих подій можна виділити Перехід Меркурія на Знак Лева 11 числа, а потім і на Знак Діви 28 липня. Це дуже хороші події, але варто пам'ятати, що до 10 числа включно Меркурій буде слабким, тож можуть бути проблеми у сфері спілкування та фінансів.

Гроші. Фото: скрін youtube

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнів у липні чекають на різкі напади самоїдства, взагалі-то невластиві представникам цього знака. Виною тому може стати конфлікт із родичами, які звинувачуватимуть Овнів у якихось домашніх проблемах. Намагайтеся не йти на кардинальні заходи, вирішіть суперечку мирно. На початку місяця дуже вдалими будуть дії, спрямовані на перспективу зростання кар'єри. Тільки не забувайте про те, що більше користі принесуть дружелюбність та поступальний рух до мети, а не натиск та агресія. У середині липня на вас чекають зміни в особистому житті. Є ймовірність того, що ви станете дуже чуйно сприймати людину, яка нещодавно з'явилася поряд з вами. А ось кінець місяця вимагатиме від вас якихось рішучих дій, які стосуватимуться вашого майбутнього.

Найбільш сприятливі дні: 9, 10, 22.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Дні, в які треба бути обережнішими: 6, 13, 14, 20, 21, 28.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тільці в липні сприйматимуть свій будинок як фортецю, в яку не варто нікого пускати, і яку треба зміцнювати зовні та зсередини. Тому на вас чекають серйозні переробки, є ймовірність того, що вам захочеться змінити вхідні та міжкімнатні двері або замки. Також є ймовірність того, що у вашій родині відбудуться якісь великі зміни. На початку місяця вашого втручання вимагатимуть справи родичів. Цілком ймовірно, що вам доведеться з властивою вам мудрістю вирішувати якісь їхні проблеми. А ось наприкінці місяця на вас чекає якась подорож, яка багато змінить у вашому світогляді або у ваших відносинах з оточуючими.

Найбільш сприятливі дні: 2, 6, 12, 13, 16, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими: 3, 10, 17, 31.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Близнюків у липні чекає непростий вибір. Існує ймовірність того, що ви вирішите закінчити один життєвий етап, щоб почати новий. Це вимагатиме від вас своєрідної мужності і, можливо, відмови від якихось звичних задоволень. Якщо ви хочете, щоб зміни пройшли безболісно, ​​то не варто спочатку обманювати себе і оточуючих щодо ваших справжніх намірів. Також у липні на вас чекають конфлікти з близькими. Не виключено, що вас дратуватимуть їхні сумніви щодо вашого вибору. На початку місяця постарайтеся більш чуйно ставитись до того, що відбувається з вашими рідними. Наприкінці місяця побоюйтеся втручання у своє життя з боку людини, яка пообіцяє вам якісь насолоди, і тим самим спробує отримати над вами якусь владу.

Найбільш сприятливі дні: 14, 15, 16, 18.

Дні, в які треба бути обережнішими: 19, 26.

Гороскоп, знаки Зодіаку, фото з вільних джерел

Рак (22 червня – 22 липня)

Раків у липні чекають домашні клопоти, які, з одного боку, принесуть їм задоволення, але з іншого - стануть причиною втоми та складнощів з фінансами. Не варто заганяти себе у кут заради того, щоб у рекордні терміни втілити у життя якісь свої задуми. Більше того, якщо ви не поспішатимете, то в якийсь момент поруч з вами з'явиться людина, яка допоможе вам у реалізації ваших планів. На початку місяця багато залежатиме від вашого настрою та настрою. Якщо ви зможете зберегти оптимістичний погляд на світ і на життя, у вас все буде легко. У середині липня обов'язково знайдіть час, щоб відпочити. Наприкінці місяця уникайте приймати поспішні рішення, спровоковані бажанням покрасуватись, виділитися.

Найбільш сприятливі дні: 2, 5, 12, 16, 18, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими: 3, 7, 17, 21, 31.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Львів у липні чекає на плідну роботу. Хоча працювати буде складно, оскільки багато часу вимагатимуть домашні справи та проблеми, пов'язані з побутом та родичами. Також є ймовірність того, що до вас до будинку приїдуть якісь далекі родичі чи друзі з іншого міста. І це теж зажадає часу. На початку місяця на вас чекає неприємна розмова з кимось із рідних. Не виключено, що ця людина почне втручатися у ваше життя. Постарайтеся бути стриманішим. У середині липня вам можуть запропонувати взяти на себе додаткові зобов'язання. Погодитись варто лише в тому випадку, якщо це не буде на шкоду вам. Наприкінці місяця постарайтеся уникати незнайомих компаній. І не шукайте заборонених насолод.

Найбільш сприятливі дні: 1, 20.

Дні, в які треба бути обережнішими: 7, 14, 21, 28.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дів у липні чекає активна діяльність у всіх сферах їхнього життя. Пильної уваги та вкладення сил вимагатиме робота, а також організація життєвого простору. Постарайтеся на все знайти час, не довіряйте своїх справ іншим людям - вони можуть все зіпсувати і в будь-якому випадку зроблять все не так, як треба вам. На початку місяця є ймовірність поїздки до родичів, які вимагатимуть від вас співпереживання чи матеріальної допомоги. Краще, якщо ви в цю поїздку відправитеся в компанії близької вам людини. Наприкінці місяця вам знадобляться зміни у якійсь сфері вашого життя. Але не рубайте з плеча, не піддавайтеся емоціям.

Найбільш сприятливі дні: 18, 21, 22, 23, 25.

Дні, в які треба бути обережнішими: 13, 19, 26.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терезів у липні чекає активне залучення в життя їхніх родичів і в якісь спільні з ними справи, поїздки, подорожі та проблеми. Робота теж вимагатиме підвищеної уваги, тому постарайтеся планувати свій час так, щоб жодна сфера вашого життя не постраждала. Крім того, липень принесе вам зміни в особистому житті. Не виключено, що на якомусь заході чи на вечірці ви зблизьтеся з людиною, яку вважаєте другом вашої родини. У середині липня вам захочеться розпочати ремонт або просто поміняти дизайн приміщення, в якому ви проводите найбільше часу. Наприкінці місяця не відмовляйте собі у задоволенні, яке давно відкладали. Є ймовірність того, що це принесе у ваше життя позитивні зміни.

Найбільш сприятливі дні: 6, 7, 14, 21, 25, 27, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими: 1, 3, 10, 17, 22, 29, 31.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіонів у липні чекає нова оцінка того, що відбувається у їхній родині, у відносинах із близькими. І якщо вас щось не влаштовує, є ймовірність того, що ви не станете більше терпіти. Однак все ж таки постарайтеся спочатку розібратися, в чому ж справжня причина вашого невдоволення. Можливо, справа буде не в оточуючих вас людях, а у вас чи у вашому настрої. На початку місяця не варто маніпулювати близькими людьми, намагаючись викликати у них співчуття – вам можуть не повірити, і ситуація буде дуже конфліктна. У середині липня у ваш будинок може обманом спробувати проникнути людина з недобрими намірами. Наприкінці місяця ви можете зіпсувати комусь настрій чи життя своєю категоричністю. Постарайтеся бути м'якшою та лояльнішою.

Найбільш сприятливі дні: 10.

Дні, в які треба бути обережнішими: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільців у липні чекає непроста ситуація у діловій сфері їхнього життя. Є ймовірність того, що причиною неприємностей стане якась фальсифікація або бажання вирішити фінансові проблеми сім'ї за допомогою якихось неправомірних дій. Відмовтеся від цього бажання, інакше ви втратите набагато більше, ніж придбаєте. На початку місяця приділіть увагу рідним, особливо тим, хто від вас так чи інакше залежить. У середині липня уникайте збирати у себе в будинку великі та галасливі компанії, що складаються з малознайомих людей – є небезпека того, що вони пересваряться між собою, а відповідати доведеться вам. Наприкінці місяця знайдіть час для подорожі на природу. Ви не тільки отримаєте задоволення, але й чудово відпочинете.

Найбільш сприятливі дні: 1, 2, 12, 28, 29.

Дні, в які треба бути обережнішими: 11, 25.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козерогів у липні чекає активна діяльність, у якій їм належить пов'язувати свої ділові інтереси з інтересами їхньої сім'ї та з бажанням відпочити, змінити обстановку. Намагайтеся заздалегідь планувати свої справи та узгоджувати їх з усіма зацікавленими особами. На початку місяця реалізації якихось ваших планів може стати на заваді ваш власний консерватизм. Шукайте нестандартні рішення, не відмовляйтеся від впровадження новаторських методів. У середині липня вдалим може виявитися рішення піти на компроміс із кимось із членів вашої родини. Також у другій декаді місяця на вас чекають позитивні зміни в особистому житті. Наприкінці липня не варто нав'язувати свою думку оточуючим. Краще відійдіть убік і подивіться, як ситуація розвиватиметься без вашої участі.

Найбільш сприятливі дні: 4, 7, 14, 24, 28, 31.

Дні, в які треба бути обережнішими: 2, 9, 12, 19, 23, 26, 30.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водоліїв у липні чекає на сплеск побутової активності. Їм захочеться щось змінити у звичній для них обстановці, і вони із задоволенням поринуть у справи, які весь рік відкладали. Також на вас чекає зіткнення з кимось із родичів. Не виключено, що ви з якихось причин не схвалюватимете дії цієї людини і спробуєте щось змінити. Бережіть нерви. Ця людина все одно зробить так, як задумала, ви нічого не зможете їй протиставити. На початку місяця на вас чекають численні візити до людей, які вас люблять. Однак спілкування буде поверховим та нерівним. Наприкінці липня вас можуть змусити ухвалити якесь серйозне, але при цьому спонтанне рішення. Намагайтеся взяти ситуацію під свій контроль і зробіть так, як вигідно тільки вам, а не людині, яка буде вам це рішення нав'язувати.

Найбільш сприятливі дні: 4, 5, 6, 18, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими: 1, 15, 29.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риб у липні чекає на активне залучення до домашніх справ. Навіть якщо ви не збиралися займатися побутовими проблемами, обставини складуться таким чином, що вам доведеться відкласти заплановані справи і присвятити свій час вирішенню сімейних питань, що стосуються вашого житла. Також на вас чекає зустріч із родичами, яких ви давно не бачили. Є можливість раптового приїзду людей з іншого міста. На початку місяця вам доведеться тісно спілкуватися з кимось із рідних, і при цьому брати на себе якісь їхні справи. Наприкінці місяця від вашого рішення залежатиме чиясь доля. Проте, не варто жертвувати собою заради чиєїсь насолоди чи безхмарного життя. Будьте твердішими.

Найбільш сприятливі дні: 6, 7, 8, 9, 12.

Дні, в які треба бути обережнішими: 4, 18, 25.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото: pixabay.com

Нагадаємо, що три знаки Зодіаку підвищать свої доходи у липні: кому падатиме манна небесна прямо в кишені.

Раніше ми повідомляли про найдобріші люди за знаком Зодіаку: "білі та пухнасті" - це про них.