Колишнього голову Дніпровської РДА Павла Бабія, якого було звільнено за закупівлю в укриття барабанів, знову отримав "теплу" посаду. Про це свідчить інформація на офіційному сайті Дніпровської РДА.

Павло Бабій після розпорядження президента Володимира Зеленського про звільнення його з посади тимчасового виконувача обов'язків голови Дніпровської райдержадміністрації Києва повернувся на свою попередню посаду.

Павло Бабій. Фото: скрін youtube

Фактично він залишився у керівництві РДА, повернувшись на посаду заступника голови адміністрації. Цю посаду, згідно з інформацією на офіційному сайті, він обіймає з 3 липня 2023 року.

Варто зазначити, що Павло Бабій до 27 січня 2022 року обіймав посаду заступника голови РДА, а потім став головою голови адміністрації. З 1 липня 2023 року його було звільнено з посади за рішенням президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Укриття. Фото: скрін youtube

Причиною для звільнення стала скандальна історія із держзакупівлями, проведеними Дніпровською РДА. Чиновники закуповували для бомбосховищ нібито важливі речі, серед яких 300 барабанів на суму близько 900 тисяч гривень, коштовні овочерізки та сковорідки.

Раніше портал Знай повідомляв, для київських укриттів закупили електросковорідки по 720 тисяч грн: готувати запросять Гордона Рамзі?

Також наш портал інформував, київські чиновники закупили для укриттів овочерізки на 1,5 млн грн: "Чого вам ще не вистачає?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Прокиньтеся, клоуни": боєць ВСУ закликав отямитися столичних корупціонерів, які закуповують барабани та конструктори.