Українці, які постраждали від повномасштабного російського вторгнення, можуть претендувати на нову гуманітарну допомогу від американського благодійного фонду Chalice of Mercy Inc. Про це повідомляє інформаційний портал "На пенсії".

Українці, які через повномасштабну війну опинилися у складному становищі можуть отримувати всілякі грошові виплати. Наприклад, внутрішньо переміщеним особам виплачується допомога на проживання у розмірі 2000 та 3000 гривень. Також вони можуть отримати продуктові та гігієнічні набори від благодійних організацій та волонтерів.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Так громадяни можуть подати заявку на отримання допомоги від американського фонду Chalice of Mercy Inc. В даний час організація надає підтримку переселенцям з Мелітополя та Мелітопольського району та підпадають під наступні категорії: вагітні жінки та сім'ї з дітьми до 1 року.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Зазначені категорії громадян можуть отримати допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів для дітей. Залишити заявку можна за цим посиланням, вказавши особисті дані та деталі щодо допомоги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, студенти на вихід: український уряд знайшов спосіб забезпечити ВПО житлом, навіть ремонт не потрібен.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям безкоштовно роздають продуктові набори, ліки та корм для тварин: де і як отримати.