Багато українців опинилися у скрутному становищі через повномасштабну війну. Їм допомагає як держава, і різні благодійні фонди. Так, зокрема, фонд "Відродження Харкова" продовжує видавати гуманітарну допомогу. Про це повідомляє інформаційний портал "На пенсії".

Благодійний фонд було започатковано вже під час повномасштабної війни, він об'єднав відповідальних громадян з метою допомогти всім, хто постраждав від російської агресії. Також організація допомагає у відновленні благоустрою Харкова.

Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube

Так, сім'ї можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді наборів продуктів, гігієнічних засобів та всього необхідного для дітей. Втім, є "географічне" обмеження – цей фонд надає допомогу лише мешканцям Харківської області.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Подати заявку на отримання гуманітарної допомоги можна онлайн, заповнивши форму Google за цим посиланням. Претенденту на допомогу потрібно буде вказати ПІБ, контактний номер телефону, населений пункт та вказати якої саме підтримки потребує сім'я. Також у разі потреби в заявці можна написати додаткову інформацію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися без дому і потребуєте допомоги: як оформити довідку ВПО та виплати від держави, інструкція.

Також наш портал інформував, українців обіцяють забезпечити житлом протягом 2023 року: кому пощастить і чому раніше затримували чергу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям безкоштовно роздають продуктові набори, ліки та корм для тварин: де і як отримати.