Мобільний оператор Lifecell нараховує безкоштовні хвилини та гігабайти інтернету деяким категоріям українців. Хто серед щасливчиків, йдеться на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі facebook.

Мобільний оператор Lifecell постійно працює над покращенням сервісів та регулярно радує абонентів вигідними пропозиціями та акціями. На цей раз у компанії повідомили, що нараховують безкоштовні хвилини для спілкування та гігабайти інтернету українцям, які рятують життя.

Lifecell. Фото: скрін youtube

"Ми нараховуємо представникам та представницям ЗСУ, СБУ, системи органів внутрішніх справ, ДСНС, ТрО і медичних закладів: 3000 ХВ по Україні, далі - безліміт на lifecell; безлімітний інтернет; 50 SMS", - йдеться у повідомленні.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Вищезгадані категорії абонентів можуть отримати безкоштовний пакет послуг до 30 вересня 2023 року. Для нарахування хвилин та гігабайтів потрібно звернутися до служби підтримки за номером 5433 або відвідати найближчий магазин lifecell.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, такої щедрості абоненти ще не бачили: Lifecell приготував справжній сюрприз для українців.

Також наш портал інформував, абоненти Vodafone можуть отримати безкоштовні гігабайти: потрібно виконати одну просту дію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ви не просили, а ми підключили: Київстар самовільно "підсовує" абонентам платні послуги та списує гроші.