До "Нафтогазу" нерідко звертаються клієнти, які припускаються помилки в особовому рахунку при проведенні платежу і гроші за газ йдуть "не туди". Що робити у такій ситуації та як перенаправити кошти на правильний рахунок, розповіли на офіційній сторінці компанії у facebook.

Українка звернулася до спеціалістів газопостачальної компанії, щоб отримати пораду, як перенаправити оплату за газ на правильний особовий рахунок, оскільки під час платежу помилилася в одній цифрі.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" пояснили, що для виправлення помилки клієнтці потрібно надати квитанції, що підтверджують факт оплати, а також паспорт платника (1-2 сторінки) та ІПН платника.

Крім того, потрібно подати заяву та скласти її належним чином. Документи слід надіслати електронною поштою client@gas.ua. Також передати їх можна паперовим листом на адресу: 25009, м. Кропивницький, ТОВ ДК "Нафтогаз України".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Заява, складена належним чином: шапка заяви (на ім'я компанії, від кого, номер телефону, поштова адреса), текст у довільній формі, але необхідно чітко прописати особовий рахунок з якого та особовий рахунок (разом з адресою та ПІБ) на який проводиться перенесення + дата + підпис", - пояснили у компанії.

Сплата за газ Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, як повернути переплату за газ, якщо чеки було втрачено: інструкція від "Нафтогазу".

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" розповіли, хто відповідає за прийом показників газового лічильника із фото: впливає на квитанції.

Крім того, ми писали, "Бережіть нерви": "Нафтогаз" дав пораду українцям, яким приходять "неправильні" платіжки.