Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, який користується популярністю серед мешканців центральних областей та самої столиці нашої країни, продовжує підносити неприємні "сюрпризи" своїм абонентам. Виявилося, що з рахунків українців уже зникають значні суми – до 50 гривень.

На цей раз дуже уважний абонент зауважив, що компанія "Київстар" практично "таємно" списувала гроші з його особистого рахунку. Ще цікаво, що ці фінансові маніпуляції проводилися вночі, коли був час сну.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента мобільного оператора "Київстар" на порталі для відгуків Otzyvua.

Київстар, скріншот: YouTube

"Компанія гній! ... Навіщо ви списуєте гроші вночі, 50 грн за резервацію, якщо у мене є гроші на поповнення мого тарифного плану? То компанія заробляє гроші?! Супер, з кожного по 50 грн і життя вдалося! Буду від вас відмовлятися і всім подібне радити!", - поділився неприємною історією незадоволений абонент компанії "Київстар".

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Більш детально, як незадоволений українець не зміг стримати свої емоції через подібні дії "Київстару", можна ознайомитись у скріншоті відгуку, який залишив українець:

Нагадаємо, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Раніше повідомлялося, що Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку всього за 40 гривень на місяць: ось що потрібно зробити.

Також, абоненти помітили, що "Київстар" нав'язує дорогі тарифи: "Від жадібності не луснете?".