"Ощадбанк" допоможе українцям купувати продукти харчування, які за час війни стали непідйомно дорогими. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" надає фінансові послуги мільйонам українців та регулярно радує приємними бонусами та акціями. На цей раз фінустанова вирішила допомогу українцям заощадити при купівлі продуктів.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Так, клієнти банку можуть вирушати на закупівлі до супермаркетів мережі АТБ та купувати необхідні товари з дуже "смачною" знижкою - 40%. Однак така можливість надається не всім, хто має карту "Ощада".

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Для економії на продуктах слід оформити спеціальну кобрендову карту. Вона абсолютно безкоштовна та оформляється миттєво через чат-бот.

Зазначається, що ця карта дає можливість купувати продукти зі знижкою до 40% в АТБ з п'ятниці до неділі. При цьому діє постійна знижка у розмірі 5% на щоденні покупки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відкрийте "Приват24" і дотримуйтесь інструкцій: як отримати 50 тисяч гривень від ПриватБанку.

Також наш портал інформував, українець вважає, що в "Ощадбанку" працюють шахраї: збільшили кредитний ліміт пенсіонеру під час війни без будь-яких підтверджень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Monobank блокує карти "Є-відновлення": українці скаржаться, що не можуть ремонтувати житло.