Абоненти Lifecell можуть отримати гігабайти мобільного інтернету та хвилини на дзвінки на всі номери. Обійдеться такий подарунок лише в 1 копійку. Про це повідомляється на офіційній сторінці оператора у соціальній мережі facebook.

Lifecell порадував абонентів новою акцією, в рамках якої можна отримати до 40 ГБ та 200 хвилин на всі номери по Україні на 4 тижні, заплативши 1 копійку. Однак попередньо доведеться виконати нескладну умову.

Lifecell. Фото: скрін youtube

"Акція діє для всіх індивідуальних абонентів у період з 01.07.2023 по 30.09.2023 (включно) на всій території України, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій", - йдеться у повідомленні.

Як отримати подарунок:

  • поповнити рахунок будь-яким зручним способом на акційну суму;
  • набрати комбінацію *400# та активувати подарунок за 1 копійку;
  • або активувати через програму "Мій lifecell".

Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Подарунок залежить від вартості пакета послуг за тарифом та сумою поповнення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку лише за 40 гривень на місяць: ось що треба зробити.

Також наш портал інформував, абонент стверджує, що Lifecell загрожує йому колекторами через 43 гривні боргу: "Навіть "Київстар" так не робить".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти "Київстар" обурені, що не можуть додзвонитися до рідних, а тарифи постійно зростають: "Ви вже зажерлися".