Українці мають шанс отримати до 5000 гривень від "ПриватБанку". Щоб стати претендентом на виплату потрібно виконати нескладні умови. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

"ПриватБанк" регулярно радує клієнтів вигідними акціями та пропозиціями, в рамках яких можна отримати приємні бонуси та призи. На цей раз українці мають шанс отримати до 5000 гривень.

Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube

Стати претендентом на виплату можуть лише ті клієнти, які зареєструються в акції та виконають два кроки у "Приват24". У мобільному банкінгу потрібно активувати послугу поповнення картки телефоном. Крок другий – скористатися послугою. Потрібно здійснити переказ коштів на суму від 500 гривень на картку будь-якого банку.

"Надішліть переказ за номером телефону на суму від 500 грн через додаток Приват24 на картку будь-якого іншого банку (з використанням позначки "Інший банк" під час здійснення переказу)", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Показати ще

"Приват24". Фото: скрін youtube

Акція діє до 31 грудня 2023 року, а переможці зможуть отримати кешбек від "ПриватБанку" у розмірі 100, 500 чи 5000 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "ПриватБанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити у ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".