Українка поскаржилася, що ПриватБанк заблокував соціальні виплати, які їй нарахував ПФУ. Про це вона повідомила в своєму відгуку на порталі "Мінфін".

Клієнтка "Привату" заявила, що банк заблокував соціальну виплату, а саме декретні, перераховані на рахунок ТОВ. Українка наголосила, що в банку їй пояснили підстави своїх дій, проте, за її словами, вони є не законними.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"На яких підставах Приват банк перевіряє законність виплат ПФУ? Учора незаконно банк заблокував соціальний платіж, а саме виплату декретних, які, до речі, були узгоджені та виплачені на рахунок ТОВ", - поділилася жінка.

Українка зазначила, що фахівці банку не вирішили її питання і порадили звертатися до суду, щоб домогтися виплати декретних.

Популярні новини зараз

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Кошти надійшли від ПФУ, тобто від держави, і саме держава перерахувала мені декретні. Яке ПриватБанк має право контролювати рішення ПФУ? І яке право має ПриватБанк блокувати соціальні виплати? Це вже просто перебір, наче знущаються! Працівник банку запропонував звернутися до суду", - обурилася клієнтка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, встигніть до 30 вересня: ПриватБанк роздасть промокоди зі знижками на паливо, як отримати.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".