Українці нерідко скаржаться, що стикаються з труднощами при отриманні паперових платіжок від "Нафтогазу" та подальшою їхньою оплатою. На офіційній сторінці газопостачальної компанії в Facebook розповіли, як кожен споживач може відчутно спростити собі життя.

До "Нафтогазу" звернувся українець і поскаржився, що з отриманням рахунків щоразу виходить "головний біль" і попросив автоматично розсилати їх на електронну пошту.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Фахівці компанії відповіли, що така можливість має кожен клієнт, який має особистий кабінет на сайті my.gas.ua. У розділі "Мої дані" - "Налаштування" слід перевірити позначку про спосіб отримання рахунків та вибрати найбільш зручний.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Отримуючи платіжки на електронну пошту, спрощується і сама оплата за блакитне паливо. У листі слід натиснути кнопку "Оплатити" і заощадити собі купу часу.

"Додатково інформуємо, що у листі про сформовані рахунки, який надходить на Вашу електронну пошту, є можливість оплати при натисканні кнопки "Сплатити"", - зазначили у компанії.

Нафтогаз. Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, українцям нараховують помилкові борги, а списувати ніхто не поспішає: "Нафтогаз" та облгази переводять стрілки.

Також наш портал інформував, гаманець буде цілішим: як правильно зняти та передати показники лічильника за воду, щоб не переплачувати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.