Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується великою популярністю через величезну мережу банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує підносити неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.
Цього разу уважний клієнт банку зауважив, що з його рахунку "третім особам" вдалося зняти велику суму грошей до 22 тисяч гривень. Також варто зважити, що рахунок клієнта був кредитним.
Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі MInfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"03.08.2023р. були зняті кошти з карток для виплат та універсальної третіми особами за три спроби на загальну суму 21 433.33грн. За 10 хвилин через мною були заблоковані картки та подані заявки на повернення коштів.
Банк пояснив, що кошти з картки списуються миттєво, але адресату зараховуються упродовж двох днів. Тож чому я повинен чекати 45-120 днів на повернення коштів, які не мають гарантії, що повернуть.
При тому, що банк уже за 10 хвилин володів інформацією, що я не здійснював жодних переказів.
Також має сплатити кошти зняті з кредитної картки. Бажано за 30 днів, щоб не було нараховано відсотки.", - поділився своєю неприємною ситуацією незадоволений клієнт "ПриватБанку".
Нагадаємо, грошова виплата від ПриватБанку: як українцям отримати 2200 гривень на картку.
Раніше повідомлялося, власник "Галнафтогаз" Віталій Антонов після гарного прибутку на паніці українців вирішив добудувати свій комплекс.
Також, економія навіть на воді в річках: енергетики активно готуються до складної зими в Україні.