Урядом прийнято рішення про розширення фінансування програми єОселя.

Завдяки програмі, близько 10 тисяч сімей зможуть придбати житло в іпотеку за вигідними умовами. Про це особисто повідомив Михайло Федоров – міністр цифрової трансформації України.

Михайло Федоров. Фото: скриншот Youtube

За його словами застосунок Дія допомагає зробити життя кожного українця зручнішим та простішим. У грудні була запущена послуга єОселя, котра дає змогу українцям придбати власне житло за пільговим кредитом.

Житло, фото tribun

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

За цими умовами уже близько 2400 родин скористалися цією можливістю. За прогнозами, до кінця цього року близько 10000 родин зможуть взяти участь у програмі.

Кредит на житло "єОселя"


В Дії можна подати заявку в один або в декілька банків одночасно, тоді вся інформація підтягнеться до реєстрів автоматично. Якщо раніше з певних причин не вдалося отримати кредит, то подати заявку варто ще раз. Також він додав, що за програмою можна отримати доступне житло у кредит під пільгові відсотки, що становлять від 3% до 7%. Відсутність бюрократичних процедур та довгих черг значно спростовують отримання цієї послуги. Згідно з новими умовами, доступний кредит на житло можуть отримати декілька категорій громадян:
1. ветерани та члени їх родин, члени родини загиблих ветеранів;
2. ВПО,
3. інші громадяни, котрі не мають власного житла взагалі, або ж мають власне житло, площа якого не перевищує 52 квадратних метрів.
Умови участі в програмі для силовиків, військових, медиків, наукових
співробітників та вчителів становлять 3% ставка. При цьому програма діє на ринок нерухомості первинний. Це робиться для того, щоб покращити економіку країни.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, два копа передивились бойовиків і вивезли українця в ліс для допиту: стріляли біля голови та били у наручниках

Раніше, на порталі Знай повідомлялося, прихильниця МП назвала Україну експериментальною країною

Також, наш портал інформував, наречений сказав невісті "ні" і зганьбив її на всю країну: "Я завжди думав, що"