Проїзд у громадському транспорті найближчим часом може подорожчати у кілька разів – до 30 гривень. Поки що зростання тарифів стосується лише Києва. Про це розповів директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор в інтерв'ю "Радіо Київ - 98".

Проїзд у громадському транспорті для мешканців столиці може подорожчати з 8 гривень до 30 гривень, тобто більше ніж у 3,5 раза. Проте такі тарифні зміни хочуть провести не просто так.

Громадський транспорт. Фото: Youtube

Руслан Кандібор заявив, що влада роздумує про заміну маршрутних таксі на тролейбуси з автономним ходом. Втілити план у життя можна лише за умови дорожчого проїзду для мешканців столиці.

"Ми змінюватимемо всі маршрутки на комунальний транспорт", - зазначив чиновник.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Громадський транспорт Києва. Фото: Youtube

У майбутньому влада хоче наголосити на тролейбусах з автономним ходом, оскільки їх запуск не вимагає великих фінансових вкладень щодо будівництва контактної мережі. Також такий транспорт екологічніший. Втім Руслан Кандибор не уточнив, коли проєкт зможуть реалізувати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, це кондиціонер, чи іконка? В Україні перевірять громадський транспорт, водіям приготуватися.

Також наш портал інформував, на блокпості гірше, ніж у військкоматі? Українські копи вигадали, як залишити водіїв без прав на 5 років.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, підвищили тарифи населенню, а собі розкіш: "Енергоатом" хотів закупити суперкруті автобуси на 270 мільйонів.