ПриватБанк приготував сюрприз для всіх клієнтів, які мають особистий автомобіль. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк намагається регулярно не лише покращувати сервіси, а й радувати клієнтів різними акціями та бонусними програмами. На цей раз цінний подарунок приготували для українських водіїв.

"Приват24". Фото: скрін youtube

Так, клієнти можуть отримати електронний сертифікат на 50 тисяч гривень для покупки палива у мережі АЗС WOG. Втім, для цього потрібно виконати кілька умов.

Як взяти участь у акції?

Крок №1: зареєструватися в акції, ввівши номер телефону за цим посиланням.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Крок №2: придбати поліс у "Приват24".

Крок №3: сплатити поліс карткою Mastercard від ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку наголошують, що акція закінчується вже 31 серпня, тому охочі отримати шанс виграти цінний приз мають поквапитися та виконати всі необхідні умови.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити у ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".