Українці скаржаться, що отримують від "Нафтогазу" платіжки із тисячними боргами за блакитне паливо, яким не користувалися. Про це свідчать коментарі клієнтів під однією із публікацій компанії у соцмережі facebook.

До "Нафтогазу" звернулася українка, в якої у квартирі відключено газ через відсутність договору, але при цьому їй прийшла платіжка за спожите блакитне паливо. Жінку здивувало, що їй пропонують заплатити за "невидимий" газ.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Отримала платіжку від Нафтогазу у той час, як у квартирі газ відключено, бо не було укладеного договору з Києвоблгазом, і з Вашою компанією теж. Хочу розібратися, що це взагалі за платіжка за "невидимий" газ?", - написала українка.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Ще одна українка поскаржилася до "Нафтогазу" через незрозуміле нарахування боргу. Їй виставили рахунок на 1700 гривень, при тому, що вона більше року не перебуває в Україні.

"Якого дідька у мене заборгованість у 1700 грн коли я вже 1.5 року за кордоном, і днями сплатила 850 грн тому що забула подати лічильник і мені нарахували автоматично, і одразу після оплати знову оплата на 1700 грн", - поскаржилася клієнтка.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, передані показники лічильника ігноруються під час виставлення рахунку: у "Нафтогазі" пояснили, що робити.

Також наш портал інформував, облгаз наплутав – українець платить: споживачам перевіряють нерви на міцність неправильними платіжками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.