Питання про чергове підвищення тарифів порушується регулярно і це може сигналізувати, що платити ще більше українцям доведеться зовсім скоро. Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко у своєму telegram-каналі.

Експерт зазначив, що останнім часом регулярно порушується питання чергового підвищення тарифу на електроенергію в Україні. На його думку, це може бути сигналом, що платити за світло ще більше доведеться вже восени, причому як побутовим споживачам, так і бізнесу.

Платіжка за електроенергію. Фото: скрін youtube

"У мене є певні роздуми, що нам не вистачає газу (закачано всього 45% від загальних можливостей газосховищ), вугілля взагалі немає, і нам ні звідки брати електроенергію, окрім як аварійно, тому що грошей немає. Тому й постійно порушують питання про чергове підняття тарифів на електроенергію для бізнесу та населення в черговий раз цієї осені", - поділився думкою експерт.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Варто зазначити, що після підвищення тарифу до 2,64 гривні за кВт/год з 1 червня українцям пообіцяли, що ціну не змінюватимуть як мінімум до 31 грудня 2023 року.

Тарифи на електроенергію Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці загрузнуть у злиднях: тарифи на світло і газ можуть зрости втричі.

Також наш портал інформував, якщо нараховують зайві суми за електроенергію, якою не користуєтеся: YASNO розповіли, як цього уникнути.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, купили телефон – без субсидії залишилися: назвали суму купівлі, при якій субсидію можуть не призначити.