ПриватБанк порадував клієнтів послугою, на повернення якої чекав багато хто. Наразі українці зможуть купувати валюту в онлайн режимі. Про це йдеться у повідомленні пресслужби банку у соцмережі facebook.

Щоб придбати валюту онлайн, необхідно відкрити вклад у ПриватБанку у доларах або євро терміном від 3 до 12 місяців. Максимальна сума – не більше 200 тисяч гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Клієнти ПриватБанку зможуть онлайн купувати валюту для розміщення на термінових депозитах у сумі до 200 тис грн на місяць, згідно з оновленими правилами валютообмінних операцій НБУ", - повідомляють у банку.

Зазначається, валюту для розміщення на депозити українці можуть придбати за курсом продажу для карток ПриватБанку. При цьому не потрібно сплачувати жодних додаткових комісій.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube

"Опція купівлі безготівкової іноземної валюти з власної гривневої картки для розміщення на терміновому депозиті доступна клієнтам ПриватБанку у Приват24 та у відділеннях", - додали у фінустанові.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, атракціон щедрості: ПриватБанк приготував сюрприз для всіх, хто має автомобіль.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".