Один з найбільших банків України запустив нову акцію для клієнтів.

Тепер громадяни зможуть отримувати кешбек при купівлі товарів для ремонту та облаштування домівки. Максимальний розмір кешбеку становитиме 5% від вартості покупок. Акція починає діяти з 30 серпня та буде тривати до 30 жовтня цього року. Про це повідомили на офіційному сайті банку.

ПриватБанк, фото: Знай.ua

Брати участь в акції можуть клієнти, які досягли 18 - річного віку, і які мають ІПН. Окрім того, клієнт повинен мати картку "Універсальну" цього банку, або ж картку "Голд". Тільки за цих умов можна стати учасниками акції.

Щоб взяти участь в акції, необхідно зареєструватися. Для цього підійде пропозиція, яка надійшла на застосунок "Приват24", або на електронну пошту. Окрім того, взяти участь можна і на офіційній сторінці банку.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Приват24". Фото: скрін youtube

Громадянин, клієнт банку може стати учасником акції також, якщо розрахуватися карткою у магазині, за ту категорію, яка указана для участі. Реєструватися для участі обов'язково. Виконавши всі умови, учасник отримує обов'язкове повернення частини суми, витраченої на товари для дому та ремонту у розмірі 5%, але не більше 500 гривень у місяць. Податки за кешбек за учасника буде виплачувати банк. Користувач отримує кешбек уже наступного тижня після здійснення відповідної покупки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, псевдо співробітники "Ощадбанку" безкарно грабують українців серед білого дня: як працює схема

Раніше портал Знай інформував, "Вигребли до нуля": шахраї з кол-центру вкрали у волонтера всі гроші, зібрані на ЗСУ

Також, наш портал повідомляв, пільги, безкоштовне навчання та проживання: новій категорії українців допоможуть зі здобуттям освіти