Клієнт "Ощадбанку" поскаржився на те, що у 2023 році йому для того, щоб закрити свій рахунок у фінансовій установі потрібно їхати до іншого міста. Українець дивується, як таке взагалі можливо у 21 сторіччі.

Про це він написав на сайті Мінфіну.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Військовий розповідає, що отримав свою зарплатну картку в "Ощадбанку", однак на данний момент він не користується нею. Він розповідає, що коли звернувся на гарячу лінію та дізнався, як йому закрити свій рахунок був шокований.

Чоловік розповідає, що для цього потрібно їхати в ту область, в якій його відкривали.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Для отримання заробітної плати було отримано карту (рахунок) в Ощад. Хоча дивувало те, що всі майже отримують на інший банк.
Все наче чудово, але тепер данний рахунок не потрібен і його треба закрити! А тут починається саме цікаве, щоб закрити рахунок, треба їхати в ту область де його відкривали!!! і це в 21 столітті !!!Де Державний банк, який позиціонує себе — Мій Банк, моя Країна…не має можливості обʼєднати базу клієнтів!!!, або не хоче!"- скаржиться українець.

"Ощадбанк", скриншот: YouTube

Окрім того, військовий зазначає, що банку вигідна така бюрократія, адже навіть якщо не користуватися рахунком, все-одно "Ощадбанк" буде нараховувати комісію за обслуговування.

"Невже немає бажання — стати до клієнтів ближче? На данний момент Ощадбанк- не мій банк!Ви застрягли десь…Дайте можливість закривати рахунки — не катаючись по Україні!!!"- обурюється чоловік.

Відгук на Ощадбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, псевдоспівробітники "Ощадбанку" безкарно грабують українців серед білого дня: як працює схема.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" подарує клієнтам десятки смартфонів: тільки потрібно виконати три умови.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.