Організація Об'єднаних Націй в Україні надає пенсіонерам грошову допомогу під час війни. Проте нещодавно список одержувачів розширили, тож на виплати може розраховувати ще й малозабезпечені громадяни, які мешкають у Миколаєві.

Про це повідомили у Миколаївській міськраді. Проект стартував 11 вересня, а сама програма триватиме близько 4 місяців. Всю інформацію для отримання допомоги надають на веб-сайті Миколаївської міської ради та сторінках мерії у соцмережах.

Виплати. Фото: скрін youtube

Зареєстрованим громадянам, насамперед багатодітним та малозабезпеченим, виплачуватимуть 1,5 тисячі грн щомісяця на кожного члена сім'ї.

Для участі у програмі та отримання грошової допомоги від ООН українців просять звернутися до міських територіальних центрів соціального обслуговування.

Популярні новини зараз

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Оформлення документів, ЦНАП: фото city-adm.lviv

Варто зазначити, що з 1 вересня допомогу від ООН отримують ще й українські пенсіонери, які перебувають у регіонах найбільш постраждалих від військових дій та чиї пенсії не перевищують 3000 гривень на місяць. Розмір виплат розраховується індивідуально. Вони також отримуватимуть допомогу протягом 4 місяців, тобто до кінця року.

Раніше ми писали про те, що оплатив комуналку - отримав 50 тисяч: українцям виплатять гроші за використання "Приват24"

Як повідомляв Знай.ua, "Не повинно бути ілюзій": українців попередили про проблеми з теплом та електроенергією взимку

Також портал Знай.ua писав, що з миру по нитці: сім'ям з дітьми та пенсіонерам надає підтримку ще один фонд, як отримати допомогу