"Нафтогаз" обіцяє знижку на газ у розмірі 1% клієнтам, які сплачують платіжки до 15 числа. Втім, бонус нараховують не всім.

Так українка поскаржилася, що здійснила оплату вчасно, але нічого не отримала. Про це вона написала у коментарях на сторінці компанії в соцмережі facebook.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Клієнта поскаржилося до "Нафтогазу", що їй не нарахували знижку за серпень, хоч вони й здійснили оплату до 15 числа. Українка засумнівалася, що ця пропозиція все ще діє для споживачів.

У компанії оперативно відповіли жінці, відповівши, що ця акція активна. Для отримання знижки у розмірі 1% на оплату газу слід до 15 числа місяця здійснити повну оплату нарахувань за попередній місяць. При цьому існує важливий нюанс – оплата має відбуватися через певні платіжні системи.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

"Оплату необхідно зробити через платіжні системи IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Монобанку. Сплатити через платіжні системи ГЕРЦ, Google pay, Apple pay можна в особистому кабінеті my-a.gas.ua також оплату можна зробити у чаті боті GASUA через платіжну систему LiqPay. І ще Ви можете сплатити на сайті цих платіжних систем або у додатку Монобанку", - нагадали в "Нафтогазі"

Знижки на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, чи вистачить газу на зиму і які суми побачимо у платіжках: чого чекати від нового опалювального сезону.

Також наш портал інформував, для тих, хто набрався боргів за комунальні послуги: споживачам дали можливість сплатити їх частинами.

Крім того, ми писали, українцям пояснили, як буде розраховуватись субсидія на опалювальний сезон: нюанси, які потрібно знати.