У вересні українці насолоджуються так званим бабиним літом, але це триватиме недовго. З настанням холодів комунальники почнуть підключати опалення. А ось влада Києва вже активно готується до відновлення теплопостачання об'єктів соціальної сфери.

Йдеться про заклади охорони здоров'я, культури, фізичної культури та спорту, дошкільної та загальної середньої освіти, соціально-медичних закладів. Про це розповів начальник КДВА Сергій Попко.

Опалення, скріншот: YouTube

Розпорядження про підготовку до підключення систем теплопостачання надала Рада оборони Києва.

"Керівники теплопостачальних підприємств та організацій (незалежно від форм власності) отримали розпорядження Ради оборони Києва забезпечити готовність підключення систем теплопостачання у цих закладах. Водночас прошу керівників об'єктів соціальної сфери підготувати та подати відповідні заявки на включення систем теплопостачання", - сказав Попко.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Начальник КДВА наголосив на важливості підготовки опалювального сезону, оскільки взимку очікується ракетний терор росіян.

Українці без світла, фото: Unian

Варто зазначити, рішення про початок запуску та завершення опалювального сезону приймає місцева влада, але велику роль відіграють саме погодні умови. Як правило, опалення включають у разі зниження температур до середньодобових показників нижче +8°C протягом трьох днів.

Нагадаємо, є шанс непогано заощадити: хто може оформити знижку на оплату газу та які є нюанси.

Раніше ми писали про те, що українці готові виплачувати 6700 грн на місяць, але не просто так

Як повідомляв Знай.ua, у "Нафтогазі" озвучили важливу заяву щодо квитанцій