"Нафтогаз" звернувся до українців з приводу оплати платіжок за блакитне паливо. На офіційній сторінці компанії в соціальній мережі facebook розповіли, як споживачі можуть просто та зручно оплатити надані їм послуги.

У газопостачальній компанії нагадали споживачам, що вони можуть сплатити платіжки за лічені хвилини, скориставшись терміналами самообслуговування ПриватБанку, Ощадбанку, а також EasyPay.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

У "Нафтогазі" зазначили, що такий метод оплати зручніший, ніж у касі банку, оскільки не потрібно нудитися в черзі, а операції відбуваються за пару хвилин. Крім того, багато терміналів не прив'язані до графіка роботи банку, тому заплатити за послуги можна у зручний час.

Платіжні термінали. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також через вищезгадані термінали клієнти "Нафтогазу" можуть роздрукувати акт звіряння взаєморозрахунків, довідку про відсутність заборгованості та рахунок для оплати за спожитий газ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 500 тисяч або відключимо воду: "Київводоканал" обдирає бізнес, поки народ з жахом через можливе зростання тарифу.

Також наш портал інформував, чи вистачить Україні газу, щоб забезпечити населення теплом: у "Нафтогазі" розповіли про підготовку до нового сезону.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у Києві готуються до підключення опалення в дитячих садках, школах та лікарнях: за якої погоди стартує сезон.