Українські супермаркети перерахували ціни на популярні спеції та соуси. Скільки заплатять українці у середині вересня, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Інфляція в Україні знижується, а водночас і ціни на деякі продукти у супермаркетах. Наприклад, у середині вересня фіксується здешевлення деяких приправ та соусів.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Спеції

Приправа "Еко" для шашлику в середньому коштує 7,56 гривні за 20-грамове впакування. Для порівняння, минулого місяця цінник був вищим – 8,13 гривні. Діапазон цін на приправу утримується в межах 6,99-8,50 гривні, залежно від супермаркету.

Ціни на приправи. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Середній цінник на перець чорний горошок знизився з 7,97 до 7,40 гривні за 10-грамове впакування. В той самий час 20-грамове пакування подешевшало з 14,72 до 13,24 гривні.

Ціни на перець. Фото: скрін Мінфін

Соуси

Майонез "Королівський смак" 67%, який минулого місяця в середньому продавався по 45,38 гривні за 300-грамову упаковку, зараз коштуватиме дешевше - 43,17 гривні. Майонез "Щедро" 67% подорожчав більш як на гривню – до 49,48 гривні за 300 грамів.

Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін

Томатна паста "Чумак" знизилася у ціні з 78,64 до 78,06 гривні за 350 грамів. Діапазон цін на продукт утримується в межах 72,10-80,60 гривні, залежно від торгової мережі.

Ціни на томатну пасту. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, нові ціни на сало, сир та бекон: улюблені продукти перетворюються на "делікатеси".

Також наш портал інформував, ціни у вересні приємно радують: українцям показали, скільки коштуватимуть баклажани, кабачки та перець.

Крім того, ми писали, макарони, вершкове масло та яйця: нові ціни вдарять по гаманцях українців.