Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується популярністю серед практично всіх областей нашої країни, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу уважна абонентка Vodafone зауважила, що на нові мобільні номери, які вона придбала для своїх дітей, здійснюють дзвінки шахраї та представники колекторських контор.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone. Фото: скрін youtube

"За останні чотири місяці купили дітям три стартові пакети від Vodafone, на два з яких дзвонять колектори, а на третій якась жінка, яка стверджує, що це її номер телефону і ле я його взяла. І відповідь від Vodafone дивує, просто блокувати ці номери.", - розповіла про свою неприємну ситуацію незадоволена абонентка мобільного оператора Vodafone.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Відгук незадоволеної абонентки "Vodafone", скріншот: otzyvua

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що у Telegram-каналі Міністра цифрового розвитку Михайла Федорова з'явилася інформація, що планується змінити якість зв'язку та мобільного інтернету в Україні.

Вже готується відповідний законопроєкт. Михайло Федоров наголосив і на тому, що українці повинні завжди мати можливість бути на зв'язку, а також користуватися якісними інтернет-послугами.

Нагадаємо, "Ненажери, з людей гроші здирають": українці з номерами "Київстар" при поповненні втрачають одразу по 10 грн.

Раніше повідомлялося, якість мобільного зв'язку та Інтернету зміниться: чого чекати абонентам.

Також, українців попередили про подорожчання молока восени: що провокує зростання цін.