Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед киян, а також жителів центральних областей нашої країни, продовжує підносити неприємні сюрпризи своїм абонентам.

Цього разу абонент зауважив, що система бонусів мобільного оператора не приносить жодних плюсів для абонентів, а лише навпаки стимулює витрачати більше коштів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента мобільного оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone. Фото: скрін youtube

"Політика вашої компанії щодо використання бонусів абонентами є нікчемною. Людина нагромадила бонуси і використовувати їх може тільки після придбання послуг. Жодна компанія на ринку України, яка використовує бонусні програми, не вимагає перед розрахунком бонусами витратити ще якісь гроші.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Наприклад, мережа заправок ОККО, ти можеш за пальне повністю розрахуватись бонусами. На те вони й бонуси. У той час як компанія Life на початку війни для військових зробила безкоштовний зв'язок, ви продовжуєте під виглядом надання бонусів веслувати гроші лопатою. Ганьба.", - висловився незадоволений абонент мобільного оператора "Vodafone".

Відгук незадоволеного абонента "Vodafone", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Це якийсь знущання!": Vodafone влаштовує клієнтам ранковий "терор", розсилаючи повідомлення, поки всі сплять.

Раніше повідомлялося, "Дітям дзвонять колектори": українці оніміли від нової послуги оператора "Vodafone".

Також, "Ненажери, з людей гроші здирають": українці з номерами "Київстар" при поповненні втрачають одразу по 10 грн.