Деякі українці можуть економити на електроенергії та платити за спеціальним тарифом. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії-постачальника YASNO у соціальній мережі facebook.

Українці можуть платити за світло за спецтарифом – 1,32 гривні за кВт/год. Для цього необхідно встановити двозонний лічильник, який вважатиме спожиту електроенергію за двома тарифами: удень – повний, уночі – 50%.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Вдень лічильник рахує спожиту електроенергію за звичайним тарифом — 2,64 грн. З 23:00 до 7:00 за нічним, який вдвічі нижче — 1,32 грн", - йдеться у повідомленні.

Почати економити споживачі зможуть одразу після придбання лічильника – наступного місяця прийде платіжка з урахуванням нічного тарифу.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube

"Після придбання лічильника його вам встановить оператор системи розподілу, і вже в наступній платіжці нарахування буде з нічним тарифом. В особистому кабінеті інформація оновиться десь за 10 днів", - пояснили в компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за світло не висмоктуватимуть останні гроші: українцям розповіли, як втрачати менше.

Також наш портал інформував, терпіти відключення світла, чи змиритися з підвищенням тарифу: українцям доведеться обрати одне з двох.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, менше споживаємо, але суми у платіжках не змінюються? Кому насправді вигідна "економія" українців на комуналці.