Українцям нещодавно стало відомо, скільки коштуватиме лінійка новеньких гаджетів від Apple. Наприклад, вартість топової моделі iPhone 15 Pro Max 256Gb становить від 63 499 грн. Це справа кожного, звичайно, але за таку саму суму можна придбати низку корисних товарів.

Не говорячи вже про донати на ЗСУ, українці на цю суму можуть купити три бензинові генератори або EcoFlow, пристойно запастися продуктами перед зимою, і це ще не весь список. Про це пише "Обозреватель".

Гроші. Фото: Youtube

Почнемо з трьох генераторів та зарядних станцій EcoFlow. Йдеться про найпопулярніші серед українців бензинові пристрої потужністю 2-3 кВт з електронним пуском. А от якщо говорити про станції, то за ціну нового iPhone 15 Pro Max можна купити три EcoFlow, не найбільш ємні.

Крім того, українці можуть придбати запас піци на півроку на цю суму. Наприклад, велика м'ясна 40 см коштує від 320 грн у популярних ресторанах. Якщо округлити до 350 грн, піцу можна їсти щодня протягом півроку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

iPhone 15, скріншот: YouTube

Також замість нового гаджета є можливість закупити 1720 кг гречки з огляду на середню ціну на рівні 36,9 грн, а ще 3735 батонів за ціною в супермаркетах від 17 грн. Перед зимою також було б непогано зробити запас овочів, і якщо заощадити на смарфтоні, можна купити аж 352 мішки картоплі.

Якщо ви затіяли робити ремонт, вийде купити 4 готові кухонні гарнітури, але на замовлення ціни відрізняються, це потрібно враховувати. Наприклад, готові модульні меблі на кухню завдовжки 3 м коштуватимуть від 16 тисяч грн.

Нагадаємо, ціни на iPhone 15 Pro у світі: де новенький гаджет обійдеться найдешевше, а де - дорожче

Раніше ми писали про те, що жодної їжі до Нового року: скільки доведеться віддати українцям зарплати за iPhone 15

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть прискорити мобільний інтернет та підвищити якість зв'язку, потрібно лише налаштувати сім-карту