Українці скаржаться, що співробітники Ощадбанку нав'язують непотрібні послуги. Зокрема, при сплаті за комунальні послуги змушують купувати страховку. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на офіційній сторінці банку у facebook.

Клієнти Ощадбанку нерідко незадоволені роботою фінустанови, зокрема скаржаться на зникнення коштів з картки. Також зросла кількість скарг на співробітників банку через нав'язування непотрібних послуг.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Так, українець заявив, що працівники Ощадбанку відмовилися приймати комунальні платежі без купівлі страховки.

"Ще працівники банку нав'язують страховку оплачувати, інакше відмовляються приймати комунальні платежі", - написав один із клієнтів.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

У фінустанові відреагували на скаргу та пояснили, що працівники відділень справді можуть пропонувати страховку, докладно про неї розповісти, проте нав'язувати покупку вони не мають права. Зіткнувшись з такою ситуацією, рекомендують звертатися до служби підтримки та повідомляти про порушення.

"Рішення про купівлю поліса страхування все ж таки залишається за клієнтом. Якщо ж вам було нав'язано покупку поліса, просимо повідомити адресу установи банку. Роботу співробітників проаналізуємо", - відповів співробітник "Ощада".

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше портал Знай повідомляв, українці хапаються за голову: "Ощадбанк" перетворив оплату комуналки на півторагодинний квест.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" подарує клієнтам десятки смартфонів: тільки потрібно виконати три умови.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.