21 вересня, клієнтка банку зайшла в додаток ПриватБанку та виявила, що коштів на її рахунку недостатньо.

ПриватБанк - один з найбільших банків країни, послугами якого користуються не тільки в Україні, а й за кордоном. Нещодавно, одна з клієнток банку, виклала відео на своїй сторінці в одній з соціальних мереж.

Відео клієнтки. Фото: скрін відео

В ньому жінка описує, як в неї вкрали кошти. На банківському рахунку в неї були 100 тисяч кредитного ліміту та 2 тисячі власних. За декілька днів у жінки вкрали понад 84 тисячі гривень, які витратили декількома платежами. 21 вересня, в штаті Вірджинія заплатили 2 250 доларів для оплати відпочинку. А 19 вересня вкрадена сума склала 24 гривні - її витратили на одній із заправок в місті Хьюстон. Про те куди саме були витрачені кошти, жінка дізналася з виписки банківської карти. В результаті цього клієнтка банку залишилася без грошей, та з величезним боргом.

"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Дивує те, що ніяких повідомлень чи дзвінків для підтвердження платежів не надходило, тому всі списання проходили без відома жінки. У клієнтки є маса питань до служби безпеки банку, як такий чималий платіж, був перерахований за кордон. В той час коли в Україні проведення навіть маленького платежу вимагає підтвердження. Сама ж жінка порадила тримати кошти в більш надійному місці.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Поверніть мені кошти!": клієнт Монобанку намагається повернути кошти, але банк "годує" обіцянками

Раніше портал Знай інформував, хотів зняти готівку, а залишився без карти: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно

Також наш портал повідомляв, українець втратив більше 100 тис гривень через "Приватбанк": "Яка розумна людина там сидить..."