В Україні деякі експерти прогнозують зростання цін на молочну продукцію у найближчі місяці. Але поки що деякі продукти навіть дешевшають. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українські супермаркети перерахували ціни на деякі молочні продукти – маргарин, кефір та йогурт. Порівняно з минулим місяцем, середня вартість продукції стала нижчою.

Молочна продукція, скріншот: YouTube

Маргарин

Маргарин "Олком Вершковий" 72,5% у середньому продається по 31,53 гривні за 200-грамову упаковку. Для порівняння, минулого місяця продукт коштував 32,09 гривні. Втім, здешевлення торкнулося не всієї продукції цієї категорії. Так, маргарин "Щедро Вершковий" спеціальний 72,5% подорожчав з 30,81 до 31,75 гривні за 250 грамів.

Ціни на маргарин. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Кефір

Середній цінник на кефір "Селянський 2,5%" знизився з 42,77 до 42,43 гривні за 950 мл. Діапазон цін на товар коливається в межах 40,30-45,99 гривні, залежно від торгової мережі.

Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін

Йогурт

Йогурт "Активіа" Класичний 1,5% подешевшав із 23,41 до 21,70 гривні за 290 мл. Цей же продукт, але обсягом 580 мл коштуватиме 26,73 гривні, що на 0,38 гривні дешевше, ніж минулого місяця.

Ціни на йогурт. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, супермаркети змінили ціни на "борщовий набір": скільки коштує томатна паста, сметана та капуста.

Також наш портал інформував, страви будуть смачними та пряними: супермаркети порадували цінниками на популярні спеції та соуси.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни почали зростати: скільки коштуватимуть українцям огірки, буряк і перець.