Для всіх наших шанованих читачів, які перебувають не в кращому фінансовому становищі, є цікаві новини. Справа в тому, що громадяни України продовжують отримувати соціальні виплати. Наприклад, люди, які здійснюють догляд за літніми або інвалідами, мають право отримати фінансову допомогу.

А ось працівники об'єктів критичної інфраструктури, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування за заподіяну російською агресією шкоду життю та здоров'ю при виконанні ними службових обов'язків також отримають гроші.

Про це стало відомо завдяки інформації із проєкту закону, який ініціює український нардеп Павло Фролов.

Виплати. Фото: скрін youtube

Як йдеться у законопроєкті "Про виплату одноразової грошової допомоги за шкоду життю та здоров'ю, заподіяну заподіяною військовою агресією проти України пораненням або загибеллю під час проходження публічної служби, виконання обов'язків на об'єктах критичної інфраструктури та здійснення професійної журналістської діяльності", ініційованому народним депутатом від "Слуги" Народу" Павлом Фроловим, сума сплачуватиметься у розмірі 800, 500 та 200 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube

"Законопроєкт передбачає суми виплат в обсязі 800, 500 та 200 тисяч гривень відповідно особам з інвалідністю І, ІІ та ІІІ групи, якщо така інвалідність викликана пораненням, каліцтвом, контузією або захворюванням внаслідок бойових дій, бомбардувань або авіаударів після 24 лютого 2020 , - сказав Павло Фролов.

Нагадаємо, нова гуманітарна допомога для українців: отримати зможуть всі, хто має потребу, як залишити заявку.

Раніше повідомлялося, надбавка у 25% до пенсії: хто з українців може розраховувати на приємний бонус.

Також, прощавай, субсидія: власників авто шокували новиною.