Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що популярні українські супермаркети оновили ціни на сезонні овочі, врожай яких уже дозрів.

Варто одразу наголосити на тому факті, що лідером серед зниження цін виявився солодкий перець, його в магазинах можна придбати від 16 грн/кг.

Про це стало відомо завдяки новій інформації від порталу Zakaz.ua.

Овочі, супермаркет. Фото: Знай.ua

Вартість помідорів

Згідно з відкритою інформацією, станом на 27 вересня вартість кілограма томатів стартує від 17,90 грн. в ЕКО Маркеті. У Варусі ціна – від 19,90 грн/кг, а в Новусі – 22,90 грн/кг.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У Сільпо помідори продають за ціною від 24 грн/кг, в Ашані – від 36,90 грн/кг. При цьому ціни на деякі сорти томатів досягають 50-60 гривень за кілограм, а кольорові помідори та помідори чері продають зовсім по кілька сотень гриві за кілограм.

Ціни на помідори, скріншот: zakaz.ua

Вартість огірків

Найдешевше ці овочі можна купити в УльтраМаркеті та МегаМаркеті – від 10,00 грн./кг. В Ашані вартість огірків – від 19,90 грн./кг, у Сільпо – від 26,00 грн./кг, у Новусі – від 26,99 грн./кг.

Ціни на огірки, скріншот: zakaz.ua

Вартість солодкого перцю

Найнижчі ціни на перець наприкінці вересня у Сільпо – від 16,00 грн./кг. У Варусі ціна стартує від 25,60 грн/кг, в ЕКО Маркеті – від 25,90 грн/кг, в Ашані – від 27,50 грн/кг, у Новусі – від 28,69 грн/кг, у Форі – від 36,90 грн/кг. Традиційно дорожчий за кольоровий салатний перець – від 45,00 грн./кг, а також перець чилі – до 179,00 грн. і вище.

Ціни на перець, скріншот: zakaz.ua

Нагадаємо, він є у кожному кошику: українців попередили про подорожчання дуже важливого продукту.

Раніше повідомлялося, економія обійдеться ще дорожче: чому не варто робити запаси дешевої картоплі, хоча час уже "підтискає".

Також, сметана, вершкове масло та молоко: українські супермаркети поділилися свіжими цінами.