ПриватБанк порадував клієнтів зниженням тарифу на одну із найпопулярніших послуг – SWIFT-перекази. Це стосується як операцією всередині країни, так і за її межами. Деталі повідомили на офіційному сайті фінустанови.

Новий тариф для SWIFT-перекладів по Україні став у два рази нижчим, ніж попередній. При цьому максимальну суму комісій було зменшено в 5 разів. Також стали доступнішими перекази за кордон.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"ПриватБанк зробив для своїх клієнтів більш доступною відправку SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні. Відтепер для закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф - 0,5% від суми, але не менше ніж 5 UAH і не більше ніж 100 USD + 12 USD (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ)", - йдеться у повідомленні.

Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У фінустанові зазначили, що комісія за відправку SWIFT-переказів на купівлю товарів для ЗСУ та оплату лікування було скасовано. Також у "Приват24" з'явився новий функціонал, який робить зручнішим управління грошовими та SWIFT-переказами. Протестувати оновлення можна у меню "Переклади".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнт ПриватБанку попередив про "приховані" комісії при розрахунках в інтернеті: як зберегти гроші.

Також наш портал інформував, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "вкрали майже 85 тисяч": клієнтка "ПриватБанку" скаржиться, що її гроші вкрали через додаток банку та витратили в Америці.