З приходом осені все більше українців купують гарячі напої для прохолодних осінніх вечорів. Тому ми розповімо, на скільки змінилися ціни в порівняні з серпнем.

Ціни ростуть, а зарплати стоять на місці. Однак не все так погано, адже на деякі напої ціна стала меншою. Згідно з даними Мінфіну, стало відомо на скільки змінилася середня вартість соку, чаю, кави та мінералки.

Сік

У серпні за мультифруктовий сік з м'якоттю потрібно було заплатити 37,77 гривні, а в вересні ціна впала на три гривні. Тепер за 950 мл соку, українці заплатять 34,7 грн. А от на яблучний сік ціна виросла майже на гривню.

Ціна на сік. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Кава

З кавою ситуація трохи гірша. Минулого місяця 120 грамів кави Nescafe Gold коштувала 160,3 грн, а станом на кінець вересня цінник підскочив до майже 164 гривень. Найдешевше каву можна купити в супермаркеті "Varus" за 130, 90, тоді як найвища ціна 184,80 в супермаркеті "Megamarcet".

Ціна на каву. Фото: скрін Мінфін

Чай

Актуальні ціни на чай були розміщені на сайті zakaz.ua.

Чорний

В "Ашан" пачка чорного чаю "Batik" (25 пакетиків) коштує 36,40 гривень. При цьому вартість такого ж чаю в АТБ - 30,30 грн. Середня вартість чаю такої марки - 33, 35 гривні.

Зелений чай

Вартість 25 пакетиків зеленого чаю "Мономах" в Ашані - 45 гривень, в той час як в супермаркеті АТБ ціна такого ж напою - 33,90 гривень.

Ціна на чай в Ашані. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, нові ціни на фрукти: скільки українці заплатять за сливи, яблука та виноград

Раніше портал Знай інформував, ціни сягають 100 гривень за кіло: скільки українцям доведеться заплатити за кавуни та дині наприкінці вересня

Також наш портал повідомляв, не ховайте банки, сезон консервації продовжується: скільки українці заплатять за цукор, сіль та борошно у супермаркетах