Фахівці YASNO звернулися до споживачів із важливим нагадуванням. Що має зробити кожен клієнт до 3 жовтня, йдеться на офіційній сторінці компанії-постачальника у соціальній мережі Facebook.

У YASNO нагадали українцям, що стартував період передачі показників лічильників. До 3 жовтня споживачі повинні встигнути передати дані про обсяги спожитої електроенергії, щоб отримати коректну платіжку та не сплачувати зайвого.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Почався період передачі показань лічильника. Передайте їх до 3 жовтня включно, щоби платити за фактично спожиту електроенергію", - попередили споживачів.

Електролічильник. Фото: YouTube

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У компанії нагадали, що клієнти мають можливість передавати показники електролічильників кількома способами. Наприклад, дані можна надіслати за лічені хвилини:

  • на сайті YASNO;
  • через особистий кабінет;
  • через мобільний додаток YASNO;
  • через чат-бот у telegram або Viber;
  • через контакт-центри.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, менше споживаємо, але суми у платіжках не змінюються? Кому насправді вигідна "економія" українців на комуналці.

Також наш портал інформував, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що у квартирі ніхто не живе, а платню за воду нараховують: "Київводоканал" підказав, як зупинити цей процес.