Райффайзен банк - фінансова установа через яку надходять різні виплати, зокрема й пенсія.

На сайті Мінфіну залишила коментар схвильована українка. Її родичка - пенсіонерка, яка мешкає на тимчасово окупованій території в Запорізькій області. З недавніх пір банківська картка жінки на яку надходили пенсійні виплати заблокована. Причиною цього - не проходження ідентифікації.

Ідентифікація абонентів, кадр з відео

Сама коментаторка стверджує, що неодноразово зверталася на "гарячу" лінію, щоб пояснити ситуацію. Адже жінка на окупованій території не має сучасного гаджету, інтернету немає, а зв'язок "ловить" через раз. І сама через ці причини вона благала працівників фінансової установи зателефонувати пенсіонерці та виконати процедуру таким чином. Але всі прохання були проігноровані. Водночас жінка стверджує, що громадяни, які отримують виплати через інший банк таких проблем не мають. А без пенсійних виплат залишилося близько тисячі українців цього банку.

Відповідь банку

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Сам банк пояснив ситуацію з вимогами до проходження процедури. Ідентифікація - необхідна процедура, яка проводиться відповідно до законодавчих актів України, тому якщо її не пройти, то рахунок буде заблокованим. Там пообіцяли піти назустріч та вирішити питання у будь-яких умовах. Але для цього попросив надати інформацію про власницю банківського рахунку та актуальний контактний номер, щоб зв'язатися з жінкою напряму та вирішити проблему.

Коментар жінки. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Благаю, допоможіть": пенсіонери втрачають виплати через помилку ПФУ та Ощадбанку

Раніше портал Знай інформував, "Виявилося, що нічого й не було": клієнтка "ПриватБанку" скаржиться, що гроші безслідно зникли

Також наш портал повідомляв, послуга з підступом: українець розповів, як клієнти Monobank можуть втратити гроші