Lifecell - один з популярних операторів мобільного зв'язку в Україні.

Компанія часто радує клієнтів акціями та вигідними пропозиціями. Але незважаючи на приємні бонуси, українці отримують і неприємні сюрпризи. Так під однією з публікацій lifecell в Фейсбук українець поскаржився, що вже декілька годин він не може ні з ким зв'язатися, адже мобільне покриття просто недоступне. Така проблема виникла в одному з селищ міського типу Хмельницької області. За словами чоловіка до операторів нереально додзвонитися, а про послуги інтернету немає чого й говорити.

Але як виявилося така проблема не лише в чоловіка. Чимало користувачів у Фейсбук скаржаться та ставлять питання що зі зв'язком в різних куточках країни. І часто з такою проблемою стикаються мешканці Хмельницької області.

Коментар ще однієї клієнтки. Фото: скрін

В чому причина такого явища не зрозуміло, а мобільний оператор не надає чіткої відповіді та просить надати більше інформації про те де знаходиться громадянин.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

А у відповідь на скаргу першого клієнта, представники мобільного оператору попросили лише уточнити всі дані, щоб установити проблему та спробувати вирішити ситуацію, яка зараз склалася.

Коментар клієнта. Фото: скрін Фейсбук

Відповідь клієнта. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Куди вітер повіє - то є, то нема": клієнтка "Київстару скаржиться на поганий інтернет та зв'язок впродовж кількох місяців

Раніше портал Знай інформував, "Водять за носа": клієнти Vodafone скаржаться на обман

Також наш портал повідомляв, після оплати тарифу намагаються повторно здерти гроші: українець попередив про "хитрощі" від Vodafone