В деяких регіонах "Нафтогаз" тепер відповідає не тільки за постачання газу, а й за його доставку. Однак? далеко не всі українці про це знають та продовжують платити старій газопостачальній компанії.

У компанії пояснили споживачам, як повернути переплату.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Українець поскаржився на те, що його вчасно не попередили про зміну постачальника, та він помилково сплатив кошти за старими рахунками. Чоловік запитав як можна повернути помилково сплачені кошти.

"В вересні сплатив за доставку газу в Київоблгаз, оскільки не знав про зміну розподільчої компанії, і вчасно Нафтогаз не повідомив мене. Як повернути кошти? Крім того на сайті Київоблгазу є інформація, що він увійшов в групу Нафтогазу." - поцікавився споживач.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

У "Нафтогазі" відповіли, що у такому разі потрібно звернутися до найближчого центру обслуговування споживачів та направити письмове звернення.

Чоловіку порадили також взяти з собою квитанції про оплату послуг, копію ідентифікаційного коду, паспорта або картки ID та довідку з банківської установи про реквізити, для зарахування грошей.

Скарга на "Нафтогаз". Фото Facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Придумали, як загнати в борги": "Нафтогаз" на рівному місці нараховує зайві суми у платіжках.

Також наш портал інформував, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати та гроші здерти".