Здавалося б, що може бути гірше бруківки та барабанів під час війни? Столична влада побила рекорди зі скандальних закупівель і оголосила тендер на придбання запасів алкоголю.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) закупила алкогольні напої на майже 100 тисяч гривень. Про це свідчить тендерна документація у системі публічних закупівель Prozorro.

Тендер на алкоголь для КМДА, скріншот

Замовник – комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) "Київський культурний кластер", а постачальник спиртного – ТОВ "Приват-Алко Трейдінг", яке перемогло у відкритих торгах.

Термін поставки призначили на 09 жовтня 2023 року, і компанія не скинула ні копійки, погодившись на очікувану вартість КМДА – 97 999,80 грн. На цю суму закупили 152 одиниці міцних алкогольних напоїв в асортименті.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Тендери на алкоголь для КМДА, скріншот

Варто зазначити, що це не перший "алкогольний" тендер КМДА. Для того ж "Київського культурного кластера" хотіли закупити спиртного на 100 тисяч у вересні, але торги скасували. А от для "Київкінофільм" вдалося придбати алкоголь у травні 2023 року на майже 50 тисяч грн.

Тендери на алкоголь для КМДА, скріншот

Нагадаємо, переплатили майже втричі: у "Укргідроенерго" закупили обладнання за 118 мільйонів, відхиливши пропозицію з меншою ціною

Раніше ми писали про те, що у Полтаві переплатять до 2,6 млн за сміттєві контейнери: завищили ціни і намагаються "пропхати" своїх на тендері

Як повідомляв Знай.ua, понад 5 мільйонів з держбюджету на "цікавий тендер": у Кіровоградській області планують реконструювати шкільний стадіон